GIVEAWAY: LIST PARTICIPANT

Thursday, 18 January 2018

Mek Zumbie 2k18 Giveaway


click banner untuk join  ^_^ 

Harini aku rajin-rajinkan diri untuk join contest ni. hahahaaah. Sementara menanti idea yang entah mana pergi tu kan, dari senyap je.. baik buat something, so tak lah berhabuk sangat blog ni  >.< 

Yang bestnya, hadiah dia kita boleh pilik :p tapi based on apa yang Mek Zumbie list kan je la ye. Kalau korang nak tengok list hadiah giveaway dia boleh click SINI

Untuk giveaway ni, aku just nak pilih buku je.

Novel Dari Alam Lain: DAL004 (new)

Mula-mula aku plan nak pilih buku The Unsung Hero tu tapi dah ada so aku pilih buku Dari Alam Lain
Kalau ikutkan banyak lagi hadiah best-best..macam blouse, beg etc.

10 comments:

  1. good luck...cikyan pon join... cikyan pon pilih hadiah yg sme.. mcm best kan.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goodluck jugak cik yan πŸ’ͺ tu lah.. tajuk dia best.

      Delete
  2. Kak Sue singgah sini dari giveaway yang sama, good luck ya 😊

    Selamat berkenalan 😊

    ReplyDelete
  3. All the best! Singgah dari segmen yang sama...:D

    http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/mek-zumbie-2k18-giveaway.html

    ReplyDelete